OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Mon Jul 26, 2021 5:30 am

All times are UTC+01:00


PLEASE READ BEFORE POSTING


If you are reporting an issue with PF3 please remember to Zip and attach the Debug_Monitor.log file from your PF3\Logs folder.



Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: No ATC.
PostPosted: Sat Jun 12, 2021 11:11 am 
Offline

Joined: Sat Sep 08, 2012 6:17 pm
Posts: 47
I believe I have my radios set to the correct frequencies but am getting no ATC voices.
No doubt something simple..
TIA


Attachments:
Logs.zip [62.39 KiB]
Downloaded 7 times
Top
   
 Post subject: Re: No ATC.
PostPosted: Sat Jun 12, 2021 11:41 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 4540
Just checked your last two debug logs and they are showing your COM radio set to 100 ??

Also, are you changing the simulator rate?

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
 Post subject: Re: No ATC.
PostPosted: Sat Jun 12, 2021 1:19 pm 
Offline

Joined: Sat Sep 08, 2012 6:17 pm
Posts: 47
I have the Tower set to 133.85 as instructed (the frequency shows on the instrument panel and also on my Logitech radio display) and have not changed the simulator rate. I don't know how to do that!


Top
   
 Post subject: Re: No ATC.
PostPosted: Sat Jun 12, 2021 3:34 pm 
Offline

Joined: Sat Sep 08, 2012 6:17 pm
Posts: 47
Working now but no idea why. Thank you anyway Dave.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited