OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Mon Jul 26, 2021 4:29 am

All times are UTC+01:00


PLEASE READ BEFORE POSTING


If you are reporting an issue with PF3 please remember to Zip and attach the Debug_Monitor.log file from your PF3\Logs folder.



Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject: Re: Move to Windows 10
PostPosted: Thu Jun 10, 2021 6:02 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 03, 2010 2:54 pm
Posts: 140
Hi Dave,

I do not give up easily. I re-copied the gauges across from PF3 and TGS.gau now works! Don't ask me why, the files were of identical size. So I have a working TGS gauge so could stop there.

But . . . may I ask the difference between TGS2.dll and TGS2.gau? The look identical in terms of file size and function. Maybe having both there is causing a clash because panel.cfg does not specify file suffices? Which should I use?

Best regards,

John

_________________
My co-pilot is called Sid and he's a real Star!


Top
   
 Post subject: Re: Move to Windows 10
PostPosted: Thu Jun 10, 2021 6:03 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 4540
.GAU for FS9 and .DLL for FSX

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
 Post subject: Re: Move to Windows 10
PostPosted: Fri Jun 25, 2021 12:17 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 03, 2010 2:54 pm
Posts: 140
Just to wrap this one up, TGS2 gauge also burst into life recently! I can't say when it happened (because I thought I had changed them all to the earlier one, but missed one) but I suspect it was after I changed my screen resolution.

I have a pretty large screen to handle my poor eyesight, and Windows 10 had defaulted it to a higher resolution than my old computer was capable of. Of course, high resolution makes text miniscule which isn't a lot of help, but I dealt with this by enlarging the text. But this didn't help FSX which needed a telescope to select aircraft etc! So more recently, I reduced the screen resolution and my guess is that is what was affecting the gauges.

As to why - anybody's guess.

Best regards,

John

_________________
My co-pilot is called Sid and he's a real Star!


Top
   
 Post subject: Re: Move to Windows 10
PostPosted: Fri Jun 25, 2021 12:36 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 4540
I'm pleased you have it sorted now

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited