OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Sat Apr 17, 2021 3:33 pm

All times are UTC+01:00


PLEASE READ BEFORE POSTING


If you are reporting an issue with PF3 please remember to Zip and attach the Debug_Monitor.log file from your PF3\Logs folder.



Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Apr 08, 2021 8:01 am 
Offline

Joined: Thu Apr 08, 2021 5:48 am
Posts: 4
Hi there, I keep getting an FPP error and Runtime error also...It says Subscript out of range. I am running the MSFS 2020..Here is my zip file enclosed.
Any help is greatly appreciated. Thanks in advance.


Attachments:
debug_monitor.zip [1.24 KiB]
Downloaded 3 times
Top
   
PostPosted: Thu Apr 08, 2021 10:29 am 
Offline

Joined: Thu Apr 08, 2021 5:48 am
Posts: 4
I also get another error code saying "connect error code -2146232576-240 desc: Automation error...And also not enough hot keys for this application is the other error message.


Top
   
PostPosted: Thu Apr 08, 2021 10:53 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 4327
Please zip and attach all the files from your PF3\Flight\FPP folder

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
PostPosted: Thu Apr 08, 2021 12:33 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 08, 2021 5:48 am
Posts: 4
Hi there, Here is the zip file you requested. Thanks for the reply...


Attachments:
FPP.zip [2.85 KiB]
Downloaded 4 times
Top
   
PostPosted: Thu Apr 08, 2021 3:07 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 4327
It appears you have some system DirectX files missing so would suggest the following:

Download the Microsoft DirectX for Managed Code Runtimes, using the following link:-

http://www.ocs-support.co.uk/downloads/ ... ntimes.zip

Once downloaded you need to unzip the content into a temporary folder anywhere on your system, then run the downloaded EXE. You will be prompted for a location to copy the extracted files into, so just choose the same temp folder.

Once that's done go into the temp folder and right-click the 'DXSetup.exe' program and then select 'Run as Administrator'

This will NOT alter any of your currently installed DirectX files but merely installs any missing runtimes in parallel
Once the DirectX Runtimes are installed please try running PF3 again and connecting to FS and let me know what happens. You can also delete the downloaded runtimes and temp folder if you wish

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
PostPosted: Thu Apr 08, 2021 4:26 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 08, 2021 5:48 am
Posts: 4
Hi there, I works great now, Thanks so much for your help and information..


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited