OnCourse Software
http://www.ocs-support.co.uk/forums/

FPP error and Runtime error also
http://www.ocs-support.co.uk/forums/viewtopic.php?f=8&t=3523
Page 1 of 1

Author:  PeterE1959 [ Thu Apr 08, 2021 8:01 am ]
Post subject:  FPP error and Runtime error also

Hi there, I keep getting an FPP error and Runtime error also...It says Subscript out of range. I am running the MSFS 2020..Here is my zip file enclosed.
Any help is greatly appreciated. Thanks in advance.

Attachments:
debug_monitor.zip [1.24 KiB]
Downloaded 3 times

Author:  PeterE1959 [ Thu Apr 08, 2021 10:29 am ]
Post subject:  Re: FPP error and Runtime error also and other messages

I also get another error code saying "connect error code -2146232576-240 desc: Automation error...And also not enough hot keys for this application is the other error message.

Author:  dmarch [ Thu Apr 08, 2021 10:53 am ]
Post subject:  Re: FPP error and Runtime error also

Please zip and attach all the files from your PF3\Flight\FPP folder

Author:  PeterE1959 [ Thu Apr 08, 2021 12:33 pm ]
Post subject:  Re: FPP error and Runtime error also

Hi there, Here is the zip file you requested. Thanks for the reply...

Attachments:
FPP.zip [2.85 KiB]
Downloaded 4 times

Author:  dmarch [ Thu Apr 08, 2021 3:07 pm ]
Post subject:  Re: FPP error and Runtime error also

It appears you have some system DirectX files missing so would suggest the following:

Download the Microsoft DirectX for Managed Code Runtimes, using the following link:-

http://www.ocs-support.co.uk/downloads/ ... ntimes.zip

Once downloaded you need to unzip the content into a temporary folder anywhere on your system, then run the downloaded EXE. You will be prompted for a location to copy the extracted files into, so just choose the same temp folder.

Once that's done go into the temp folder and right-click the 'DXSetup.exe' program and then select 'Run as Administrator'

This will NOT alter any of your currently installed DirectX files but merely installs any missing runtimes in parallel
Once the DirectX Runtimes are installed please try running PF3 again and connecting to FS and let me know what happens. You can also delete the downloaded runtimes and temp folder if you wish

Author:  PeterE1959 [ Thu Apr 08, 2021 4:26 pm ]
Post subject:  Re: FPP error and Runtime error also

Hi there, I works great now, Thanks so much for your help and information..

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/