OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Wed Dec 02, 2020 9:05 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Dec 25, 2019 12:38 am 
Offline

Joined: Wed Dec 25, 2019 12:23 am
Posts: 2
Hello,

I just purchased via SimMarket and I now want to try it out. But before I do I want to see if I can install it on my client/network PC where I have Active Sky etc running. I have WideFS (registered) install on this pc as well as Fsuipc v5.xx (registered) on my Sim PC running P3dv.4.5

Reason I am asking is because if it doesn't work on my client network PC will I have PF3 registration issues because now it is going to be installed on my actual sim PC where P3Dv5.4 is installed?

Thanks in advance!

Nestoche


Top
   
PostPosted: Wed Dec 25, 2019 7:21 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3893
Yes it can be installed on a client

Sent from my mobile using Tapatalk


_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
PostPosted: Wed Dec 25, 2019 7:57 am 
Offline

Joined: Wed Dec 25, 2019 12:23 am
Posts: 2
Thank You Dave!..Much appreciated
Quote:
Yes it can be installed on a client

Sent from my mobile using Tapatalk


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited