OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Wed Sep 19, 2018 12:25 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: 'Reduce speed' 'bug'
PostPosted: Thu Jul 05, 2018 9:21 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 26, 2010 4:33 pm
Posts: 922
There's something odd here... I don't get this too often, but it's been a regular 'feature' for a long time (certainly I had the same in FS9 as I do now in X-Plane): ATC tells me to reduce speed, then immediately changes the value, then again (different speed), then again (back to the other speed again).. and goes on doing so until the speed falls below one of the values demanded. It's not like I or the aircraft react too slowly: I had four requests to change speed in under 30 seconds today (280, 290, 280, 290). Log attached. Is this a known issue?

Thanks,

Martin


Attachments:
debug_monitor.zip [521.52 KiB]
Downloaded 8 times
Top
   
 Post subject: Re: 'Reduce speed' 'bug'
PostPosted: Fri Jul 06, 2018 12:32 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3440
Yep, it's a bug and it's now fixed.... will be in the next release.... coming soon! ;)

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
 Post subject: Re: 'Reduce speed' 'bug'
PostPosted: Fri Jul 13, 2018 8:15 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 26, 2010 4:33 pm
Posts: 922
Great - thank you Dave ;)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited