OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Wed Dec 13, 2017 4:22 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Nov 26, 2017 1:44 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 04, 2017 6:49 pm
Posts: 12
This started after the last update to 3.7.1. Everything works fine, takeoff, vectoring and the initial climb. A repeating CTD happens every time I'm getting the message to climb to my final altitude FL380 (from FL360). I have tried without PF3. Here everything runs smoothly. I can't find the error, perhaps you have an idea.

Prep3D V4.1 (latest update)
KLAX-KSEA (both payware and P3Dv4 compatible)
iFly 747-400 (P3Dv4 compatible. PF3 setting: FO fly via AP - when I write this, I think I will try to change the setting so I handle everything).
Windows 10 (fully updated)
ORBX, FTX Vector, North America LC

Later tonight I will try again with PF3 with new settings, but any comment on the issue will be appreciated.

log.zip attached

Regards

Jan Nissen


Attachments:
logs.zip [363.12 KiB]
Downloaded 5 times
Top
   
PostPosted: Sun Nov 26, 2017 3:03 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3180
I don't think PF3 could cause a CTD. I've just checked the log and FS certainly became unresponsive
Code:
26-11-2017 13:24:50: 640 - Problem reading hotkey data! (dwResult=11)
26-11-2017 13:24:50: 640 - Attempting a retry...
26-11-2017 13:24:50: 640 - Wait 10 seconds...
26-11-2017 13:25:00: 650 - Retrying now...
26-11-2017 13:25:01: 690 - Problem reading hotkey data! (dwResult=11)
26-11-2017 13:25:02: 800 - Problem resetting hotkey data!
26-11-2017 13:25:02: 940 - ****** Fatal Error Detected!

****** Unable to continue... Report Error Displayed!

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Image


Top
   
PostPosted: Sun Nov 26, 2017 7:36 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 04, 2017 6:49 pm
Posts: 12
Well, it happened without PF3 running. After some investigations and a range of CTD's on the same spot, I saw an F15 passing 5nm ahead at a lower altitude.

What I missed to mention earlier today was that I'm using Mytraffic Professional and I was changing the schedule a few days ago. Meaning: The mytrafficmil.bgl was restored. I renamed this in order for me not having military jets etc. in the sky. Result: No F15 ahead and no CTD. Now everything works like a dream.

Sorry about all this. As usual, it's not PF3 to blame.

Jan Nissen


Top
   
PostPosted: Mon Dec 04, 2017 3:34 pm 
Offline

Joined: Mon Jul 18, 2016 3:42 pm
Posts: 321
J Nissen.

Are you sure your name's not a nom-de-plume for JohnY? ;)

John


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited