OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Wed Dec 13, 2017 4:18 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Nov 13, 2017 1:19 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 30, 2016 9:24 am
Posts: 10
PF3 in p3d 4.1 is continuously telling me to climb to X altitude whilst I'm already at x altitude this continues through the whole flight, i though the recent update might fix it but it hasn't and is really getting on my nerves now its either climb to or maintain it keeps repeating.


Top
   
PostPosted: Mon Nov 13, 2017 2:38 pm 
Offline

Joined: Sun May 05, 2013 2:22 am
Posts: 366
Please zip and attach the debug_monitor.log file (from your PF3\Logs folder) after completing an affected flight so we can see what is going on.

_________________
Image


Top
   
PostPosted: Mon Nov 13, 2017 3:07 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 24, 2013 1:27 pm
Posts: 850
The log will show more, but an initial guess: Check your altimeter setting.

_________________
Image


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited