OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Wed Dec 13, 2017 4:19 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject: Re: LOADING FPP PROBLEM
PostPosted: Sun Nov 05, 2017 3:42 pm 
Offline

Joined: Sun Oct 09, 2016 1:18 am
Posts: 17
Hi Dave.

I have net 4.7 (last version). But you are right. Creator seems to be the problem. So, I restored win 10 to a previous version (Win 10 pro version 1709) and deactivate automatic updates.

However (and this is embarrassing) I forgot (again) deactivate PF3 before... :oops: :roll: Sorry.

Help me unlocking PF3. I believe that we got it.

Cheers,


Top
   
 Post subject: Re: LOADING FPP PROBLEM
PostPosted: Sun Nov 05, 2017 7:20 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3180
Please email me with your activation code

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Image


Top
   
 Post subject: Re: LOADING FPP PROBLEM
PostPosted: Sun Nov 05, 2017 11:27 pm 
Offline

Joined: Fri Oct 28, 2016 10:18 pm
Posts: 8
Hi Dave

I have the same problem...all i did was the update, did not change anything else and i get the same message!! should i do a new reinstall?


Top
   
 Post subject: Re: LOADING FPP PROBLEM
PostPosted: Mon Nov 06, 2017 2:30 am 
Offline

Joined: Fri Oct 28, 2016 10:18 pm
Posts: 8
Quote:
Hi Dave

I have the same problem...all i did was the update, did not change anything else and i get the same message!! should i do a new reinstall?
well did a complete reinstall and it all seems to work now


Top
   
PostPosted: Mon Nov 06, 2017 8:05 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3180
Quote:
Quote:
Hi Dave

I have the same problem...all i did was the update, did not change anything else and i get the same message!! should i do a new reinstall?
well did a complete reinstall and it all seems to work now
Interesting, so you updated to 3.7 and were then unable to load a flight plan? Are you running win 10 creator edition?

Sent from my mobile using Tapatalk


_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Image


Top
   
 Post subject: Re: LOADING FPP PROBLEM
PostPosted: Tue Nov 07, 2017 6:16 am 
Offline

Joined: Fri Oct 28, 2016 10:18 pm
Posts: 8
Hi Dave
Using win 7
So when i updated it was not working was getting the same message unable to load !!! ...so downloaded the newest net.4.7 but it still was not working ... then just decided reinstalled PF3 and it started working again...all good you really don't know how much you miss something when you don't have it...did a flight t with no ATC holly boring as heck...

Manuel


Top
   
 Post subject: Re: LOADING FPP PROBLEM
PostPosted: Sat Nov 11, 2017 12:51 pm 
Offline

Joined: Sun Oct 09, 2016 1:18 am
Posts: 17
Hi again Dave. I've been out for a while. Back in business. Not good so far.

1) I tried back to a Win 10 previous version without Creator. Now, it appears as follow: Win 10 Pro, Version 1703, Compilation OS 15063.674.

2) PF3 installed, but again appear loading FPP ERROR.

3) I tried Net. cleanup tool in order to uninstall NET. 4.7 and reinstall NET. 4.0XXX. Failed. It seems that Net. 4.7 can not be uninstalled and the problem persist. The good news is that "error creating child window" in P3D disappear, but PF3 still do not work loading FPP.

Please, help. I am about to giving up :cry: :?

Best regards,

Jorge


Top
   
 Post subject: Re: LOADING FPP PROBLEM
PostPosted: Sat Nov 11, 2017 2:14 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3180
Please zip and show me everything in your PF3\Flight\FPP folder when the error occurs

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Image


Top
   
 Post subject: Re: LOADING FPP PROBLEM
PostPosted: Sat Nov 11, 2017 2:59 pm 
Offline

Joined: Sun Oct 09, 2016 1:18 am
Posts: 17
Hi Dave.

First of all, thank you very much for your patient and kind support. It is really appreciated.

Flight folder attached.

Regards,

Jorge


Attachments:
Flight.rar [1.59 KiB]
Downloaded 4 times
Top
   
 Post subject: Re: LOADING FPP PROBLEM
PostPosted: Sat Nov 11, 2017 4:43 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3180
This is very, very strange because that flight plan loads perfectly here. Now, the only data used, apart for the flight plan itself, is taken from the file named CenterSectors.dat which you will find in your PF3\Data folder. Could you please zip and attach that for me.

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Image


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited