OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Wed Sep 19, 2018 12:09 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Dec 14, 2016 1:10 am 
Offline

Joined: Mon Feb 16, 2015 7:28 pm
Posts: 337
I have been having a problem with Feelthere ejets and Regional jets, (Erj+Crj)...The plane looses track when reaching the next waypoint.

When I deactivated the "co-pilot flies via AP" in PF3...the issue does not occur.

When the CP changes the altitude, all of the data in spd/cmd goes blank...resulting in loss of tracking...it is only when i use this feature with this plane.

i consider this feature a luxury...but id still like to know whats going on if possible



here is my post on the feelthere forum


http://forum.simflight.com/topic/81844- ... nav-track/


Top
   
PostPosted: Wed Dec 14, 2016 9:00 am 
Offline

Joined: Tue Dec 24, 2013 1:27 pm
Posts: 924
I have answered in the thread you mentioned.

_________________
Image


Top
   
PostPosted: Sat Dec 17, 2016 5:31 am 
Offline

Joined: Mon Feb 16, 2015 7:28 pm
Posts: 337
PF3 does not corrupt any other planes but this one...im still trying to figure out where the plane gets its data from...maybe i can address it at the source if i knew where to find it

http://forum.simflight.com/topic/81949- ... a-spd-cmd/


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited