OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Thu Nov 26, 2020 1:16 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Nov 22, 2019 10:46 am 
Offline

Joined: Fri Jul 21, 2017 7:19 pm
Posts: 21
Hi,

I'm in the process of creating backup and uninstalling everything from my system as I'm about to upgrade my PC.
I'm trying to deactivate the license of PF3 atc but when I'm clicking the appropriate button, it simply opens an activation popup after I confirmed the deactivation. Whatever if I close it or not, after restarting PF3 atc it's still activated.

I'd like to be able to reinstall without asking again a reactivation after a windows reinstall, is this behaviour normal or is the deactivation not being completed?

_________________
Maxime
TOGA projects founder & developer


Top
   
PostPosted: Fri Nov 22, 2019 11:25 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3891
Sounds like you have an issue. Once you've upgraded your PC just send me your activation code via email and I'll reset your account.

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
PostPosted: Fri Nov 22, 2019 5:58 pm 
Offline

Joined: Fri Jul 21, 2017 7:19 pm
Posts: 21
Quote:
Sounds like you have an issue. Once you've upgraded your PC just send me your activation code via email and I'll reset your account.
Roger that ;)
Thanks Dave

_________________
Maxime
TOGA projects founder & developer


Top
   
PostPosted: Fri Nov 22, 2019 10:06 pm 
Offline

Joined: Fri May 22, 2009 8:27 pm
Posts: 1214
Location: Yorkshire
Quote:
Hi,

I'm in the process of creating backup and uninstalling everything from my system as I'm about to upgrade my PC.
I'm trying to deactivate the license of PF3 atc but when I'm clicking the appropriate button, it simply opens an activation popup after I confirmed the deactivation. Whatever if I close it or not, after restarting PF3 atc it's still activated.

I'd like to be able to reinstall without asking again a reactivation after a windows reinstall, is this behaviour normal or is the deactivation not being completed?
Samething happened to me,possibly due to switching O/S from HDD to SSD...maybe due to a file or two missing or damaged in process.

_________________
Regards Dave
Forum Moderator

Image
Image


Top
   
PostPosted: Fri Nov 29, 2019 8:57 am 
Offline

Joined: Fri Jul 21, 2017 7:19 pm
Posts: 21
Hi Dave,

I've sent you a mail.

By the way, I've kept my older install, in order to get my settings back, should I only put my old PF3.ini in the newly installed PF3 or are there other things to do?

_________________
Maxime
TOGA projects founder & developer


Top
   
PostPosted: Fri Nov 29, 2019 11:42 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3891
PF3.INI will certainly put all your configuration settings back as they were. However, if you've made any changes to the runways data base then they will not be restored, but you could copy over the PF3\Data folder to do so

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
PostPosted: Fri Nov 29, 2019 1:17 pm 
Offline

Joined: Fri Jul 21, 2017 7:19 pm
Posts: 21
Quote:
PF3.INI will certainly put all your configuration settings back as they were. However, if you've made any changes to the runways data base then they will not be restored, but you could copy over the PF3\Data folder to do so
That's good to know thanks :)
Looking forward to use PF3 again. Probably not perfect but definitely the best piece of ATC software for P3D.

_________________
Maxime
TOGA projects founder & developer


Top
   
PostPosted: Fri Feb 14, 2020 1:26 pm 
Offline

Joined: Fri Feb 14, 2020 1:22 pm
Posts: 2
Hi

This is exactly happened to me. The PF3 couldn't be deactivated, it keep asking activation code, entered it, and it is still activated. Please help.

Thanks,

Denni


Top
   
PostPosted: Fri Feb 14, 2020 1:42 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3891
Please email me direct and include your activation code

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
PostPosted: Fri Feb 14, 2020 1:51 pm 
Offline

Joined: Fri Feb 14, 2020 1:22 pm
Posts: 2
Quote:
Please email me direct and include your activation code
It just wanted to uninstall, but I worried due to couldn't be deactivated.
I'll email you after everything on my new rig set.

Thanks.

Denni


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited