OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Mon Jun 17, 2019 10:31 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 10, 2019 8:11 pm 
Offline

Joined: Thu May 21, 2009 12:30 am
Posts: 97
I had been using PFE together with FDC for many years but decided to try PF3 together with FDC 2 months ago.
But now have the following problems. I usually try to use a destination airport with a ILS runway so block
the none ILS runways with a "T" as was the same in PFE. I get no response from PF3 at all. In fact PF3 is
not responding to anything. I have read the manual but maybe missing something.

_________________
Image


Top
   
PostPosted: Tue Jun 11, 2019 6:57 am 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3614
Please zip and attach the debug logs from your pf3\logs folder so we can see what's happening

Sent from my mobile using Tapatalk


_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited