OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Tue Sep 29, 2020 5:04 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: Can't Register
PostPosted: Sun Jul 26, 2020 12:31 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 07, 2013 3:02 pm
Posts: 25
Hello,

Built a new client machine. Tried to simply copy an old install onto the new drive. I have this old standing issue, where the program splash screen comes up, but not the actual interface. Everything just hangs at the splash.

At any rate, I removed everything and tried to reinstall from Ground 0. No luck, I keep getting an SSL error when I try to connect to register via Simmarket. It's like somehow, I can't reach the outside world.

Stuck on this one, would still like to use the program with P3d.

Hope you can help.


Top
   
 Post subject: Re: Can't Register
PostPosted: Sun Jul 26, 2020 2:12 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 07, 2013 3:02 pm
Posts: 25
Anti-Virus off too!


Top
   
 Post subject: Re: Can't Register
PostPosted: Sun Jul 26, 2020 10:02 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3841
Sorry I don't understand what your problem is exactly. What are you trying to register with simmarket?

Sent from my mobile using Tapatalk


_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
 Post subject: Re: Can't Register
PostPosted: Mon Jul 27, 2020 5:50 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 07, 2013 3:02 pm
Posts: 25
Hi Dave,

Trying to install the program on a new computer. I have to register it with either Aerosoft or Simmarket.

I have a valid serial, but when I try to install the program, it will not allow me to go any further due to the error I reported in my OP.

To be honest, I think I may have purchased it from both places back in the day! I actually found my original FDC CD too!

I have tried it on another computer, same errors.

I also tried to simply copy the old build onto the new machine, but the program hangs at the splash screen. So, I figured I needed to install from scratch from the last place I purchased.

Thanks,

John


Top
   
 Post subject: Re: Can't Register
PostPosted: Mon Jul 27, 2020 8:19 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3841
Well I'm sorry but I can't help you with the registration process of Aerosoft or SimMarket and you would have to contact them for support in that regard.

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
 Post subject: Re: Can't Register
PostPosted: Mon Jul 27, 2020 8:44 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 07, 2013 3:02 pm
Posts: 25
Guess that's how it ends. Good run though, 20 years.


Top
   
 Post subject: Re: Can't Register
PostPosted: Mon Jul 27, 2020 9:05 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3841
Well it shouldn't be... have you contacted them? What was the response?

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
 Post subject: Re: Can't Register
PostPosted: Mon Jul 27, 2020 9:14 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 07, 2013 3:02 pm
Posts: 25
So much for support at their end.

Your Support Ticket was updated:

The product outdated. You bought it 14 years ago. We can't help you can try to contact vendor: https://www.oncourse-software.co.uk/fdc ... ockpit.htm

The simMarket Team

To keep updated please consider signing up for our Newsletter here: http://newsletter.simmarket.com/pommo/subscribe.php

simMarket is a division of simFlight GmbH
Werner-von-Siemens-Str. 28
24568 Kaltenkirchen
Germany
CEO Miguel Blaufuks
VAT-ID: DE258678599


Top
   
 Post subject: Re: Can't Register
PostPosted: Mon Jul 27, 2020 9:16 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 07, 2013 3:02 pm
Posts: 25
Just for clarity. I download the product, no issue. When I try to install, I cannot get past the registration without the SSL error. I fill out my e-mail, I fill out my simmarket account information and the Registration key for this product, then when I click next, there is a message that says I need to be connected to the internet. Of course, I am, so I click next and I get the SSL error which says "Error Connecting with the SSL" When I click Okay, the install program just hangs in the background and I can only end through the Task Manager (Ctl-Alt-Del)

As soon as I terminate it, another warning comes up "No Secure Connection". I click on Okay, and return to the original installshield wizard screen

Is this a problem at your end? Is there something that the install wizard needs to communicate that its not receiving from their end or is there just some outdated process that no longer functions?

Is there anyway to bypass all of this and install through confirmation with you that I purchased this many moons ago? I want to keep using this old friend, I don't want to re-purchase if I'm headed down the same road with the same type of software.

Or some help from your end, that would allow me to pull the old install onto the new machine? Not sure why the program hangs at the splash screen. Surely, we have some options to keep this alive


Top
   
 Post subject: Re: Can't Register
PostPosted: Mon Jul 27, 2020 9:53 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Mon May 18, 2009 6:22 pm
Posts: 3841
We have nothing to do with the registration, that is all handled by SimMarket so I'm somewhat surprised you got the response you did. If you email me direct I might have a solution. :D

_________________
Cheers

Dave March

Email: dmarch@oncourse-software.co.uk

Without a log it didn't happen!

Image


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited