OnCourse Software
http://www.ocs-support.co.uk/forums/

FDC and P3D new install of FDC
http://www.ocs-support.co.uk/forums/viewtopic.php?f=5&t=2871
Page 1 of 1

Author:  Lleknala [ Mon Apr 23, 2018 5:05 pm ]
Post subject:  FDC and P3D new install of FDC

I used FDC with FSX and have since (recently) uninstalled all my FSX + addons and so I wondered if the "fix" described by you to run FDC with P3D v4 will: (a) still work and, (b) will work with a fresh install of FDC (and no FSX installed) - Thanks !

Author:  Dave Leesley [ Mon Apr 23, 2018 5:43 pm ]
Post subject:  Re: FDC and P3D new install of FDC

If Dave M says it works,then it will work.
I still use FS2004 & FSX/SE, so I know it works for me.

Author:  dmarch [ Mon Apr 23, 2018 6:07 pm ]
Post subject:  Re: FDC and P3D new install of FDC

Yes it will

Author:  Lleknala [ Tue Apr 24, 2018 4:52 am ]
Post subject:  Re: FDC and P3D new install of FDC

Thanks, so far so good on first run - all working well in P3D v4.2 !!

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/