OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Fri Mar 23, 2018 2:02 pm

All times are UTC+01:00

Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon May 01, 2017 4:20 pm 

Joined: Tue Jan 08, 2013 8:56 pm
Posts: 2
Dear flightfriends

I have been using FDC 3.14 for years and love it. Just a few days ago I made my own profile for one of my favourite planes, the F1 Cessna Citation Mustang. Nevertheless, one problem is still unsolved. The AP doesn't switch on when it should. I tried using the cockpit detector and mapped the button, but it didn't help. My aim is to get it working as smooth as the standard MS-airplanes do (i.e the Boeing 737-800). How does the program find the relevant buttons to activate?

PostPosted: Tue May 02, 2017 10:22 pm 

Joined: Fri May 22, 2009 8:27 pm
Posts: 1135
when creating your profile did you use "3rd party Autopilot" right at the beginning of making it.
Some 3rd party aircraft will not activate some switches/buttons due to the coding.

Regards Dave
Forum Moderator


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited