OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Mon Oct 26, 2020 5:06 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: TGS not working
PostPosted: Thu Apr 02, 2020 1:39 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 08, 2020 4:11 am
Posts: 5
Hi, I have been running Pf3 in conjunction with Multi-crew Experience (MCE) for some time but recently have been unable to get TGS to work.
It appears to be related to MCE as on occasion I have got TGS to temporarily work but then experienced unusual responses by MCE. I have checked some other forums with similar experiences, tried suggested options but to no avail. The issue is consistent regardless of which aircraft I fly, e.g. Aerosoft airbus or PMDG 737NGXu. The aircraft and the two programs referred to are up to date.
I am running P3D 4.5 (with HF).
I have attached the logs from a short flight from YMML to YMLT and would be very grateful for your support.
Kind regards,
Robair


Attachments:
Pf3 logs.zip [1.68 MiB]
Downloaded 96 times
Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited