OnCourse Software

Welcome to our Product Support Forums
It is currently Tue Dec 12, 2017 1:20 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Randomizer via Network
PostPosted: Wed May 17, 2017 11:01 am 
Offline

Joined: Mon Jan 17, 2011 9:08 pm
Posts: 4
Hi Roman

I'm using PF3 via WideFs over a Network! This is no problem for PF3 and the randomizer on the same PC.
But is there any chance to get the Randomizer MCE.ini to regonize a Path over the Network to the FlightSim PC?

I had no luck in entering a path like that: (\\MYPC\USERS\MYNAME\AppData\Multi Crew Experience\mce.ini)
Maybe it would be better to run the randomizer on the Main PC with FS and MCE on it and write over the network to PF3.ini?

Or is this just not possible?

Thanks

Bruno


Top
   
PostPosted: Thu May 18, 2017 12:53 am 
Offline

Joined: Tue Mar 15, 2016 12:23 am
Posts: 69
Hi Bruno,

Please download the update to version 3.11 from https://sbsim.com/simrandomizer.

Randomizer should now recognise any path to MCE.INI (also over the network).

Roman


Top
   
PostPosted: Thu May 18, 2017 5:17 am 
Offline

Joined: Mon Jan 17, 2011 9:08 pm
Posts: 4
Ramon

Wau, will try ASAP ! This is great support, and even a greater Programm

Thanks

Bruno


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited