OnCourse Software
http://www.ocs-support.co.uk/forums/

Randomizer via Network
http://www.ocs-support.co.uk/forums/viewtopic.php?f=10&t=2583
Page 1 of 1

Author:  Bruno [ Wed May 17, 2017 11:01 am ]
Post subject:  Randomizer via Network

Hi Roman

I'm using PF3 via WideFs over a Network! This is no problem for PF3 and the randomizer on the same PC.
But is there any chance to get the Randomizer MCE.ini to regonize a Path over the Network to the FlightSim PC?

I had no luck in entering a path like that: (\\MYPC\USERS\MYNAME\AppData\Multi Crew Experience\mce.ini)
Maybe it would be better to run the randomizer on the Main PC with FS and MCE on it and write over the network to PF3.ini?

Or is this just not possible?

Thanks

Bruno

Author:  sbsim [ Thu May 18, 2017 12:53 am ]
Post subject:  Re: Randomizer via Network

Hi Bruno,

Please download the update to version 3.11 from https://sbsim.com/simrandomizer.

Randomizer should now recognise any path to MCE.INI (also over the network).

Roman

Author:  Bruno [ Thu May 18, 2017 5:17 am ]
Post subject:  Re: Randomizer via Network

Ramon

Wau, will try ASAP ! This is great support, and even a greater Programm

Thanks

Bruno

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/